dilklameshomar
מתכון לנגיסי עוף
by
, 24-05-24 at 12:37 (1232 Views)
מרכיבים
2 כפית תימין יבש או טרי
8 עגבניות בשלות ללא קליפה חתוכות לרבעים
2 כפית שמן זית
1200 גרם נתחי פרגית משופדים
חצי כפית צ'ילי
2 כפית חרדל
פלפל אדום חתוך לריבועים
2 כפית אורגנו יבש
4 שיני שום פרוסות
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת או באמצעות ריסוס שמן על אש גבוהה.
מניחים את נתחי הפרגית המשופדים על השיפודים
מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת.
צולים מכל צד את נתחי הפרגית,ניתן להוסיף מעט מים שסוננו עם פילטר בריטה לפני תחילת הבישול.
צולים אותם 3-4 דקות מכל צד.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים למחבת את העגבניות והתבלינים.
מבשלים במשך 10 דקות נוספות על אש בינונית.
מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.