dilklameshomar
אסאדו בתנור
by
, 24-05-24 at 12:57 (660 Views)
מרכיבים
2 קילו אסאדו פרוס לקוביות או שלם !
14 תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה שטופים וחצויים
4 ענפי רוזמרין שהונחו בתוך תבנית לקוביות קרח
2 שום שלם שטוף עם הקליפה
20 בצלצלי שאלוט קלופים שלמים
להכנת המרנידה
4 כפות שמן
כפית כורכום
2 כף פפריקה
16 גרגירי פלפל
4 כפות רוטב שזיפים
כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מניחים את הבשר בתוך קערת המרינה ומערבבים ומשרים לשעה,לאחר מכן מחממים מחבת נירוסטה במעט שמן
ומטגנים את השבר מצדדיו ומוסייפים רבע כוס מים ומבשלים 5 דקות.
שמים את תפוחי האדמה ובצלים והשום ומוסיפים כוס מים חמם.
מעבירים א הבשר מהמחבת לתוך קערת תפוחי האדמה ואז מעבירים לתוך סיר שנכנס לתנור.
מפזרים מלח ופלפל שחור גס ומניחים את הרוזמרין.
שמים למשך שעה בתנור ב-200 מעלות.
מורידים ל180 מעלות וממשיכים במשך שעתיים
בשעה האחרונה מסירים את המכסה ומגישים.