dilklameshomar

חזה עוף מוקפץ

Rate this Entry
מרכיבים


600 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות


משרה:
2 כף פפריקה
4 כפות שמן
2 כפית רוטב צ'ילי מתוק
כפית סודה לשתייה
1 כף אבקת מרק מרק

400 ג' ספגטי חצוי
2 כף שמן
2 כוס פתיתים מוכנים

להכנת הרוטב:
8 כפות שמן
2 כף פפריקה
2 כף רסק עגבניות
פלפל שחור גרוס
מלח
2 כוס מים
2 כף רוטב צ'ילי מתוק
2 כף סילאן



אופן ההכנה


משרים את העוף במשך שעה ורבע,אלחר מכן לוקחים סיר מחולק ומטגנים בו את חזה העוף תוך כדי עירבוב.
את הספגטי מכינים לפי הוראות האריזה,מסננים ומערבבים עם כף וחצי שמן בנפח חצי של כוסות רידל
לוקחים מחבת חמה ויוצקים לתוכה שמן ואז שמים את התבלינים,רסק,סילאן,מים והצ'ילי.
מבשלים,ולאחר 3 דקות מוסיפים את הספגטי וכעבור מספר דקות את חזה העוף ומערבבים 2 דקות ומסירים מהאש.

בתאבון

Submit "חזה עוף מוקפץ" to Digg Submit "חזה עוף מוקפץ" to del.icio.us Submit "חזה עוף מוקפץ" to StumbleUpon Submit "חזה עוף מוקפץ" to Google

Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments