dilklameshomar

חזה עוף צהוב

Rate this Entry
מרכיבים:

2 כפות גדושה קורנפלור
1200 ג’ פילה חזה עוף
2 חלבון (לבן)
2 בצל
4 שיני שום
3 כוס מים
2 כפית פפריקה
כפית כורכום
פלפל שחור גרוס דק
קורט מלח
4 כפות שטוחות קטשופ
2 כף מלאה סילאן


אופן ההכנה

לוקחים את הפילה שאוחסן ליד סיר לחץ וחותכים אותו לשלושה חלקים ומוסיפים את הקורנפלורר והחלבון,
מערבבים היטב ומשרים 35 דקות.
חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות ומחממים מחבת עם 6 כפות שמן זית איכותי,במקביל מטגנים את הבצל עד
להזהבה,מוסיפים שום ומטגנים עוד 2 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את המים,התבלינים והקטשופ ומבשלים 2 דקות ומוסיפים את הסילקן
וחזה העוף במשך 5 דקות ומערבבים.

Submit "חזה עוף צהוב" to Digg Submit "חזה עוף צהוב" to del.icio.us Submit "חזה עוף צהוב" to StumbleUpon Submit "חזה עוף צהוב" to Google

Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments