dilklameshomar

עוגת שוקולד צ'יפס

Rate this Entry
מרכיבים

לבצק
40 גרם שמרים טריים
150 גרם מים פושרים
200 גרם קמח

להמשך הבלילה:

4 ביצים
180 גרם סוכר
400 גרם שוקולד צ'יפס
800 גרם קמח
500 גרם חלב
270 גרם חמאה רכה
מלח
80 גרם חמאה לשימון התבנית


לקישוט העוגה:

אבקת סוכר

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את המים,השמרים והקמח עד לקבלת תערובת בצק אחיד ומניחים בצד.
מוסיפים לקערה את שאר הקמח,סוכר,חלב והקמח וממשיכים לערבב ומוסיפים תוך כדי ערבוב את המחאה הרכה,ממשיכים
לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים את השוקולד ציפס,מעט מלח ומערבבים.
מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח למשך 30 דקות.
לוקחים מרסס שמן ומשמנים תבנית קוגלהוף.
מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים אותו לשניים,יוצרים מהבצק כדור ומניחים בתבנית.
מניחים לבצק לתפוח עד הכפלת הנפח.
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומכניסים לאפייה למשך 25 דקות או עד לקבלת הזהבה.
מוציאים,מצננים ומניחים על צלחת הגשה,מפזרים אבקת סוכר.

Submit "עוגת שוקולד צ'יפס" to Digg Submit "עוגת שוקולד צ'יפס" to del.icio.us Submit "עוגת שוקולד צ'יפס" to StumbleUpon Submit "עוגת שוקולד צ'יפס" to Google

Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments