dilklameshomar

ברוסקטה עם פטריות

Rate this Entry
מרכיבים:.

4 לחמניות מאורכות / בגט
2 בצל גדול
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
5כפות עירית חתוכה קטן
פלפל שחור גרוס
קורט מלח
שמן זית
40 פטריות שמפיניון
2 שן שום גדולה


אופן ההכנה

חותכים את הבצל לקוביות ומחממים 4 כפות שמן ולאחר מכן מטגנים את הבצל,
חותכים את הפטריות שאוחסנו במגירת המטבח לצד קנקן בריטה ומוסיפים ומטגנים עוד 2 דקות.
מחממים תנור מראש ל-190 מעלות וחותכים את הלחמניה לפרוסות של 6 מ"מ וקולים אותן בתנור.
חוצים את השום לחתיכות ומברישים אותן עם שמן חמניות או זית.
על כל חציכה שמים כף של פטריות וגם בצל.
מפזרים גבינה צהובה ומכניסים לתנור ל3 דקות.
מפזרים ירקות ומגישים.

Submit "ברוסקטה עם פטריות" to Digg Submit "ברוסקטה עם פטריות" to del.icio.us Submit "ברוסקטה עם פטריות" to StumbleUpon Submit "ברוסקטה עם פטריות" to Google

Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments