dilklameshomar

מרק אפונה

Rate this Entry
מרכיבים

4 כוסות אפונה יבשה
6 כפות שמן זית
2 בצל חתוך לקוביות קטנות
5 שיני שום כתושות
2 גזר גדול קצוץ לקוביות קטנות
3 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
3 עלי דפנה
2 כפית פפריקה מתוקה
3 כפיות כמון
2 כפית מלח
1 כפית קינמון
חצי כפיתאבקת צ'ילי
4 עגבניות טריות,חתוכות לקוביות
1 לימון סחוט
4 ליטרים מים רותחים שסוננו עם פילטר של בריטה


אופן ההכנה

שוטפים את האפונה ומשרים אותם למשך שעה וחצי.
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל במשך מספר דקות עד להשחמתו,מערבבים קלות,מוסיפים את
השום וממשיכים לערבב עוד מספר דקות.
לאחר מכן יש להוסיף את הסלרי והגזר ולטגן מספר דקות נוספות.
מוסיפים את האפונה ואת יתר המרכיבים וממשיכם לערבב.
מורידים מעט את הלהבה ומעבירים לאחר מכן לסיר ומבשלים את המרק במשך שעה עו או
להתרככות האפונה.

Submit "מרק אפונה" to Digg Submit "מרק אפונה" to del.icio.us Submit "מרק אפונה" to StumbleUpon Submit "מרק אפונה" to Google

Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments