dilklameshomar

פסטה ברוטב עגבניות

Rate this Entry
מרכיבים


1 קילו פסטה ספגטי
12 עגבניות בינוניות
2 בצל סגול בינוני
10 שיני שום
5 כפות שמן זית
12 עלי בזיליקום
חצי 4כפית שבבי צ’ילי יבש
2 כפיות מלח דק
2 כפית סוכר לבן
חצי כפית פלפל שחור גרוס
4 כוסות מים בטמפרטורת החדר
4 כפות רסק עגבניות


אופן ההכנה

חותכים את העגבניות לקוביות 3 ס"מ,חותכים את הבצל הסגול וגם את השום.
מניחים בתוך סיר את כל חומרי הפסטה.
שופכים את המים שסיננו עם פילטר של בריטה מעל בתוך הסיר ומבשלים מספר דקות.
מערבבים את כל תכולת המרכיבים ומבשלים עוד 10 דקות.מוסיפים את הרסק עגבניות וממשיכים לערבב.

Submit "פסטה ברוטב עגבניות" to Digg Submit "פסטה ברוטב עגבניות" to del.icio.us Submit "פסטה ברוטב עגבניות" to StumbleUpon Submit "פסטה ברוטב עגבניות" to Google

Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments