dilklameshomar

עוף וספגטי

Rate this Entry
מרכיבים


8 כרעי עוף, מפורקות לשוקיים וירכיים
2 חבילות ספגטי
4 בצלים, פרוסים לרצועות
שמן זית
20 עגבניות שרי

לציפוי העוף

8 כפות שמן זית
כפית מלח גס
פלפל שחור
4 שיני שום
חופן בזיליקום
מעט צנוברים

לרוטב
2 פחיות עגבניות מרוסקות
2 כפית מלח
4 כוסות מים רותחים
2 פחיות רסק עגבניות


אופן ההכנה

טוחנים את כל המרכיבים של ציפוי העוף ומצפים איתם את הכרעיים.
לוקחים סיר רחב ומטגנים בו את הבצלים ומוסיפים לאחר מכן את העוף ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה.
מוסיפים לסיר את העגבניות ולאחר מכן את כל מרכיבי הרוטב שנלקחו מהפחיות שהונחו ליד מתקן כביסה
ומבשלים במשך חצי שעה עד 40 דקות,טועמים את הרוטב וממליחים.
שוברים את הספגטי לשתיים ומוסיפים לסיר ולאחר מכן מוסיפים עוד 2 וחצי כוס מים רותחים.
מבשלים חצי שעה נוספת ומגישים.

Submit "עוף וספגטי" to Digg Submit "עוף וספגטי" to del.icio.us Submit "עוף וספגטי" to StumbleUpon Submit "עוף וספגטי" to Google

Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments