dilklameshomar

מתכון לפסטה ברוטב בטטה ושמנת

Rate this Entry
מרכיבים

2 חבילת פסטה (250 גרם)
4 שיני שום
2 מיכל שמנת לבישול 15%
חצי כוס גבינת פרמזן מפוררת
כפית מלח
קורט פלפל שחור
4 בטטות קטנות קלופות חתוכות לחצי
2 בצל קטן קצוץ דק


אופן ההכנה

מרתיחים את הפסטה לפי הוראות השימוש של היצרן ולאחר מכן מסננים היטב.
יוצקים על הפסטה מעט שמן זית או חמניות ובוחשים.
לאחר מכן יש להכניס את הבטטות למים לתוך סיר ברזל או כל סיר אחר עד לרתיחה,ממשיכים
לבשל עד להתרככות הבטטות ואז מסניים את המי מהבטטות וטוחנים עם מערבל חשמלי עד לקבלת
מרקם עדין.
קוצצים את השום והבצל ומחממים מחבת עם 4 כפות שמן זית,תוך כדי בחישה,מוסיפים את השום והבצל
עד לטיגון שהופך אותך למוזהבים.
מוסיפים את השמנת והבטטות ומערבבים ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הרוטב לתוך סיר הפסטה,
ונותנין עוד 15-20 דקות לבישול באש נמוכה.

בתאבון

Submit "מתכון לפסטה ברוטב בטטה ושמנת" to Digg Submit "מתכון לפסטה ברוטב בטטה ושמנת" to del.icio.us Submit "מתכון לפסטה ברוטב בטטה ושמנת" to StumbleUpon Submit "מתכון לפסטה ברוטב בטטה ושמנת" to Google

Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments