dilklameshomar

פשטידת קישואים

Rate this Entry
מרכיבים:
3 קישואים בגודל בינוני
1 תפוחי אדמה גדול
כפית מלאה מלח מעט יותר
פלפל שחור גרוס
1 בצלים
2 ביצים
2 – 3 כפות שמן
1.5 שיני שום
50 ג’ קמח
שליש כפית א. אפייה


אופן ההכנה:

חותכים את הבצל והשום לקוביות ולאחר מכן מחממים במחבת שמן שאוחסן ליד קנקן בריטה.
ממשיכים לטגן במשך 3 דקות ומוסיפים את השום ומטענים עוד 3 דקות.
מגרדים את הקישואים ותפוח האדמה ומערבבים עם שאר המרכיבים יחד עם הבצל והשום עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים במשך 50 דקות.

Submit "פשטידת קישואים" to Digg Submit "פשטידת קישואים" to del.icio.us Submit "פשטידת קישואים" to StumbleUpon Submit "פשטידת קישואים" to Google

Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments