dilklameshomar
בורגול עם ירקות
by
, 25-05-24 at 08:45 (149 Views)
מרכיבים
2 כוס בורגול עבה
4 גזרים חתוכים קטן
2 שן שום קצוצה
2 קישוא חתוך לקוביות
כוס אפונה וגזר
4 כוסות מים
פלפל שחור גרוס
2 בצל קצוץ דק
אופן ההכנה
יוצקים לתוך סיר 6 כפות שמן זית ולוקחים את הבצל שאחסנו קודם לכן עם קופסאות לצד קנקן בריטה עד להזהבה,
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן.
מוסיפים את שאר הירקות לטיגון וגם את הבורגול ומערבבים ומתבלים ותוך כדי מוסיפים את המים.
מרתיחים ומכסים את הסיר,מנמיכים את האש לרמה נמוכה ומבשלים במשך 20 דקות,משאירים את הסיר מכוסה
עוד 20 דקות מעבר.