dilklameshomar

בורקס פיצה

Rate this Entry
מרכיבים:
פילאס / בצק עלים
140 גרם זיתי קלמנטה
ביצה טרופה
600 גרם מטבוחה
560 גרם טונה


אופן ההכנה

פורסים את הבצק ומרדדים אותו לעובי דק.
מורחים מטבוחה על הבצק ואז מסננים את הטונה מהמים וקוצצים את הזיתים ולאחר מכן מפזרים
על הטונה.

מגלגלים גלי ומקפיאים לחצי שעה,חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 5 ס"מ ומסדרים בתוך סיר ברזל
מברישים עם ביצה טרופה.
מחממים תנור מראש ל200 מעלות ואופים במשך 20 דקות.

Submit "בורקס פיצה" to Digg Submit "בורקס פיצה" to del.icio.us Submit "בורקס פיצה" to StumbleUpon Submit "בורקס פיצה" to Google

Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments